New in

2kommentarer

Igår fick jag mina avier för att hämta ut vår beställda barnvagn. Ett paket på 18 kg, ett på 11 och slutligen ett på 6 kg. Lite mäckigt att bära men med pappas hjälp funka det fint.

Så det blev en Beemoo barnvagn med tillhörande bilbarnstol. Himla fin tycker jag. Blir nog alldeles utmärkt för pysen!

2 kommentarer

Selina

07 May 2013 21:01

Jag har också beställt den vagnen men har inte fått den än. Jag undrar om liggdelen är stor? Sen undrar jag om det är lätt att lyfta ut liggdelen? Tack på förhand :)

Svar: Hejsan! Ja liggdelen är ganska stor, inte för stor dock men tycker den är helt lagom och bra. Om liggdelen är lätt att lyfta av? Tja, den va inte himla lätt att få på (vet fortfarande inte om vi satt den rätt, haha) Bruksanvisningen va riktigt dålig, små mörka bilder och typ ingen förklaring. Men visst den är lätt att få av och på, om det nu är rätt så som vi gjort. Trots detta är jag himla nöjd med vårt val av vagn, den är snygg och jag vet att den kommer passa oss väldigt bra. Hoppas det hjälpte lite ;-)
Junimama

johanna

14 May 2013 11:54

Hej, skulle vara trevligt om du ville skriva en liten recension om hur vagnen känns att köra sen när lillen kommit. Har funderat på att köpa den till nästa barn som jag hoppas kommer till inom en snar framtid ;)

Har hört att den kan kännas svajig och så? :)

Svar: Absolut kan jag göra det! Har testkört den lite utan lille pysen i, hemma och så, haha. Tycker inte den känns svajig men återkommer ;-) Känns som den är ganska smidig att ta sig runt med.Skriver lite om den när jag testkört den på allvar ;-)
Junimama

Kommentera

Publiceras ej