Showtime...kanske?!

0kommentarer

Ja vi får väl se när lille pysen vill komma och träffa oss allihopa. Nu är detonerade många dagar kvar. Eller ja, detberor ju helt och hållet på hur man ser det. Han kan ju komma lite tidigare, i tid eller lite senare. Det är de alternativ som finns, smart va? haha

Men det bästa nu är ju att jag får hem min man idag! Tre dagar tidigare än vad vi båda två beräknat och det känns himla skönt. Visserligen tar han en liten avstickare på fredageftermiddag men han är hemma igen på lördagmorgon så jag känner mig ändå ganska lugn. Jag har hellre honom 40 mil bort än 300 kan man väl lugnt påstå. Lite smidigare att ta sig hemåt och mot KK om jag nu inte orkar knipa igen, haha.

Så nu när min man kommer hem har jag planerat lite grejer för onsdagen och torsdagen och till helgen hoppas vi på fint väder så det kan bli en grillning och sen så är det ny vecka, pysens vecka, så då vet jag inte riktigt vad man gör? Att bara gå och vänta känns ju lite tråkigt, så det blir väl att hålla sig igång, ta lite utflykter och tripper hit och dit. Ikea, Emporia och Svågertorp ligger bara ett stenkast ifrån så dit blir det nog många vändor.

Spännande tid vi har framför oss!❤

Kommentera

Publiceras ej