Från början fanns lillidas.blogg.se. Sen kom junimama.blogg.se.
Tanken från början med mama-bloggen va att skriva ner allt som hände under min graviditet för att sen ha det som ett mysigt minne i framtiden.
 
Under min graviditet, och även efter, körde jag båda bloggar parallellt. Sen bestämde jag mig för att bara köra på min mama-blogg eftersom jag inte riktigt kunde hålla isär de båda. Men lillida-bloggen fanns där och va med lite i bakgrunden. Men nu har jag bestämt mig för att gå tillbaka till där allt började! Till lillidas.blogg.se
 
Så igår satt jag och la över alla inlägg som jag publicerat på mama-bloggen sen i somras över här, så det blir lite som att ingenting har förändrats. Det är bara jag som klyddar och bökar och stökar. Är mycket väl medveten om hur jobbig jag är. Men jag lovar att nu är jag färdig med att flytta hit och flytta dit. Nu är det lillidas.blogg.se som gäller!

Idag har det inte hänt så himla mycket här, därav inte så mycket på bloggen.

Imorse blev det träning trots att benen kändes som två betongblock. Blev lite löpning som av förklarliga skäl inte gick så fort och sen lite styrka på det.

Sen har resten av dagen ägnats åt det där lite tråkigare: städ, tvätt och matlagning!

Eftersom Richard bara hade morgonträning passade vi på att ta en liten tur på stan efter vi käkat lunch. Blev lite kikande på allt möjligt, kläder, klockor och inredning. Måste sett rätt roligt ut när jag kom gående, eller vad jag nu gjorde. Har riktig träningsvärk i benen sen igår vilket gör att det gör fruktansvärt ont att gå ner för trappor och min gångstil blir lite liknande en pingvins, vobblande från sida till sida!

Men vår lilla tur i byen blev riktigt härlig! Ganska skönt att bara strosa och slökolla lite gran.


 

Skulle vilja göra nåt snyggt med mitt hår. Ända sen jag flyttade hit har håret känts torrt, slitet, svår hanterligt och tråkigt. Så nu går jag i tankar om att gå förbi en frisör här inne i stan eller om jag ska vänta till jag är i Malmö om två veckor, klurigt!?
Lite idéer och tankar har jag, men har så svårt för att bestämma mig.

Lite guldigare nyans kanske? Några slingor? Eller varför inte en snygg lugg?

Imorse blev det en sväng till gymmet, körde ett lite längre pass idag med lite löpning, övningar för mage och ben. Och det känns av nu kan jag säga. Varje gång jag går ner för trapporna här i lägenheten skakar benen till, men på nåt sätt är det ändå en go känsla. Hoppas bara att det inte sätter käppar i hjulet för morgondagens träning.

Och efteråt blev det lagat lite lunch och så blev det lite kvalitetstid med lilleman som trots sina trötta röda ögon vägrade vila. Så det blev alltså inte mycket av den varan.

Och nu är det ganska fint, eller ja helt okej, väder så blir nog en liten promenad. Antingen ner mot hamnen eller in mot stan. Måste få lite frisk luft på mig annars lär jag nog somna stående!

Fick en liten present av Richard såhär på kvällskvisten. Vet egentligen inte vad jag gjort för att förtjäna en sån fin ros men nåt bra måste det ha varit, haha!

Gjorde min måndagskväll lite roligare!

Idag blev det äntligen fixat ett träningskort! Himla härligt att äntligen få komma igång på riktigt med träningen.

Annars idag står det inte så mycket på schemat. Charlie tar en liten siesta just nu så tänkte jag skulle passa på att ta en jag med! Sen får det bli en sväng till affären för att fylla på kyl och frys.

Så ser vår måndag ut!

1.a september idag och första höstdagen känns det som. Idag har det bara regnat och regnat här, men trots detta tog vi en liten runda på stan. Skulle byta ett par byxor och gå förbi ett gym och fixa ett gymkort, känns lite uttjatat nu men men...

Och det första stoppet vi gör inne i stan är på gymmet. (Ska tilläggas att innan vi drog in till stan kom vi båda två överens om att vi skulle be dem fixa ett kort till mig i Richards namn och i hans konto!)
Väl där frågar jag om jag kan skaffa ett träningskort i min mans namn och konto. Inga problem säger hon. Va skönt tänker jag eftersom det inte verkade fungera på det andra stället vi va på, och medan jag plockar fram mitt id tittar jag på Richard för att han ska plocka fram sitt kontonummer och vad händer?
Får en ganska chockad min tillbaka från Richard som säger att han inte har det med sig!

Nej men så att...
Det får bli en tur dit imorgon, igen! Härligt! Det där jag snacka om för tre veckor sen, att jag skulle komma igång med träningen, tar lite längre tid än beräknat!Så startade jag söndagen med en löptur. Rundan som jag sprungit de tidigare gångerna har börjat bli så himla tråkig så idag testade jag en ny rutt längs hamnen. Gick väl sisådär. Härligt med en ny runda men mindre härligt att det gick som det gick. Skitdåligt rent ut sagt! Känns som jag har en lång väg till Göteborgsvarvet. Så nu har jag två val som kan påverka hela min dag: antingen fortsätter jag att va irriterad över löpturen och så blir söndagen lite av en deppdag (kan passa bra nu när det ändå regnar) eller så gaskar jag upp mig och är nöjd att jag kom ut och rörde på mig och så blir söndagen en härlig dag istället!

Det senare alternativet får det bli! Roligare att va glad än down. Och så tar vi en tur in mot stan, springer in på de två olika gymmen inne i smeten och tjatar mig till ett träningskort!