130903

3kommentarer

Imorse blev det en sväng till gymmet, körde ett lite längre pass idag med lite löpning, övningar för mage och ben. Och det känns av nu kan jag säga. Varje gång jag går ner för trapporna här i lägenheten skakar benen till, men på nåt sätt är det ändå en go känsla. Hoppas bara att det inte sätter käppar i hjulet för morgondagens träning.

Och efteråt blev det lagat lite lunch och så blev det lite kvalitetstid med lilleman som trots sina trötta röda ögon vägrade vila. Så det blev alltså inte mycket av den varan.

Och nu är det ganska fint, eller ja helt okej, väder så blir nog en liten promenad. Antingen ner mot hamnen eller in mot stan. Måste få lite frisk luft på mig annars lär jag nog somna stående!

3 kommentarer

Johanna

05 Sep 2013 16:02

Men gud så söt liten en! :D

Svar: Tack ska du ha! ;)
Ida

Lollee

05 Sep 2013 16:10

Nej så söt bebis! Själv har man 3 systerbarn. Barn är det finaste som finns! <3

Svar: Tack ska du ha! ;) Ja, det är verkligen hur mysigt som helst! ;)
Ida

spessartin.blogg.se

05 Sep 2013 17:00

Grattis till bebisen! Vår son kom den 27 juni - helt underbart!

Jag läste att du är igång och tränar. Vad kör du för något? Jag sprang (långsamt) första gången igår sen efter förlossningen och det kändes bra. Hur snabbt inpå förlossningen började du träna? Jag vill gärna köra igång med gymmet också, köra det och löpning, men blir så tveksam, för det är olika bud överallt om när man kan börja träna efter att ha fött barn. Hur är ditt träningsupplägg?

Svar: Tack ska du ha och stort grattis själv! Är hur mysigt som helst att bara få va tillsammans med sitt lilla knyte =)
Ja jag är igång och tränar nu. Min son föddes den 20 juni, jag hade en jättebra graviditet. Mådde aldrig illa eller va dålig och kunde köra på med träningen ända tills en vecka innan vår son kom. Jag började smått för två veckor sedan att springa kortare rundor, typ 3 eller 4 km, och nu här i början på veckan har jag börjat gå på gym och kör mycket kondition, löpning, och magövningar. Ska dock tillägga att jag ännu inte varit på min efterkontroll hos min barnmorska, men i och med att jag under hela graviditeten känt mig bra, förlossningen gick väldigt bra den med och att "komma tillbaka" kändes inte som att det tog så lång tid. Ska på efterkontroll om 2 veckor så då får vi se vad min barnmorska säger.

Rekommenderar att kanske vänta till efterkontrollen så de får kika ordentligt på en innan man drar igång. Men eftersom jag mår bra och det fortfarande känns bra efter denna vecka på gymmet så kör jag. Självklart är allt sånt här väldigt individuellt.

Hoppas du fick svar på dina frågor ;)
Ida

Kommentera

Publiceras ej