Here, there & everywhere

0kommentarer

De senaste dagarna har vi varit runt på lite utflykter. I onsdags blev det en tur mot Hirtshals för lite kikande, en god fisklunch och världens största mjukglass som efterrätt. Vi hade verkligen vädret med oss med strålande sol och värme så vi fick en väldigt härlig dag.

Och torsdagen bjöd på två utflykter. Först till Hals och sen till Lökken. Förmiddagen bjöd inte på det bästa vädret med gråa moln och regn men det sken upp lite senare och blev ganska härligt ändå. I Lökken hade vi turen att springa på några inredningsbutiker som avslutade sommarsäsongen och som hade 50% på hela sortimentet så självklart blev det köpt lite snygga grejer!

Och så kom fredagen som bjöd på en tur till Skagen. Även denna dag bjöd på toppenväder och solsken så vi strosa runt i centrum i Skagen och kikade lite och slog oss ner för en god lunch och senare för en god glass i solskenet! Sen tog vi en tur bort mot toppen och även inom gamla Skagen!

Så dessa dagar med Richards föräldrar och utflykter har varit himla mysiga! Synd bara att det roliga nån gång kommer till sitt slut...

Kommentera

Publiceras ej