1.a kampen

1kommentarer

Igår va vi iväg på Richards första match, träningsmatch va det men ändå. Och svettigt va det. Inte för den spännande matchen (eftersom vi inte såg så mycket av den då det blev lite för mycket av det roliga för lilleman) men svettigt i och med att jag först skulle sätta mig och köra bort till hallen, själv, för första gången här. Hade ju rekat banan innan med Richard men blev lite svettig ändå. Och så kör man ju fel också men det lyckades jag rädda upp och väl vid hallen fanns ju ingen parkeringsplats i sikte men det löste sig med, jag bara haka på en annan bil som snyggt ställde sig på en grusparkering bakom hallen. Väl inne i hallen och innan matchen skulle dra igång va det full action och lilleman skulle få på sig sina hörlurar. Grattis! De stora hörlurarna täckte nästan hela hans huvud och klämde ihop det så det va inte så skoj att ha på sig, till en början. Tycke lite synd om honom med tanke på att det va ganska högljutt i hallen så till slut fick det bli på med hörlurar och in med nappen och det köpte han!

Så första matchen gick helt okej för lillemans del. Vi spenderade ju mest tid bakom läktaren och inne på toaletten utan skötbord men man tager vad man haver.

Och efteråt blev det middag med laget och alla respektive vilket va himla trevligt. Fick snacka lite med de andra tjejerna som är här och de va väldigt trevliga. Så det blir nog himla bra här!

lagom till pysens första match blev det inhandlat nya häftiga skor till honom, och ja, han va matchens coolaste kille!

1 kommentarer

Blöjbudet

05 Aug 2013 23:44

Blöjor,barnmat,välling mm.med hemleverans direkt till dörren över hela Sverige

www.blojbudet.se

Kommentera

Publiceras ej