Välkommen hem

0kommentarer

I fredags kom vi hem från BB och midsommaraftonen spenderades lugnt hemma i lägenheten med mys med vår lilla familj. Sen kom lördagen och klart att alla va nyfikna på det lilla underverket. Så på förmiddagen va äldsta syrran och syskonbarnen här och mamma och pappa och på eftermiddagen dök andra syrran med familj upp. Och lille Charlie va exemplarisk. Han va lugn och harmonisk och sov sig nog igenom alla besök om jag minns rätt.
 
Och så kom söndagen och farmor och farfar och faster kom på besök och vi hade fixat med lite fika, mat och efterrätt. Och lille Charlie njöt på gott i famnen på alla tre. Sen fick vi ytterligare besök av Richards kompis plus respektive och det blev lite kaffe och efterrätt på det. Pysen hade riktigt god aptit denna dagen och en aningen orolig. Vet inte om det va för alla nya intryck runt omkring eller bara det faktum att han ville snacka med oss lite och visa att han också ville va med.
 
På söndagskvällen när gästerna hade åkt blev det att sätta ihop pysens nya säng, som blev så himla tjusig, och så blev det premiäråk med vagnen. Visserligen va ju premiäråket i fredags då vi gick från pappa till vårt ställe, men då hade vi ju varken kudde, täcke eller några mysiga nallar i vagnen. Så vi räknar att premiäråket faktiskt va igår. Och oj va stolt man kände sig när man gick där med vagnen. Och lille Charlie njöt på och somna fint på den lilla rundan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej